Svi su svesni svojih potreba i očekivanja u ovim vezama , ali da li ste se ikada zapitali kakav ste zapravo partner i šta biste još mogli da pružite? Ovaj test ličnosti će vam dati odgovor. Kroz partnerske odnose pokazujemo delove sebe koji nisu drugima vidljivi. Takođe, skloni smo da tražimo znake koji nam mogu pokazati da će veza biti uspešna. Ova intimna dimenzija nam omogućava da budemo ranjivi, ukazuje na naše najdublje potrebe i daje nam mogućnost da se otvorimo drugome u zaštićenom prostoru. Gradi se na osnovu poverenja i najdubljih želja. Ono što želimo da podelimo i stvorimo. 

Opustite se, razmislite o svom partneru i vašoj vezi. Zamislite jedan trenutak, a zatim izaberite jednu od četiri ponuđene ilustracije i otkrijte novu dimenziju svojih emocionalnih darova i potreba.

ZEC

Težite ličnom razvoju i štitite partnera i vezu koje gradite. Znate da reagujete smireno, ali i da unesete svežinu kada je to potrebno. Ako ste trenutno u stagnaciji ili se osećate izgubljeno u partnerskim odnosima, zapamtite da sve dolazi od vas. Pronađite za sebe one strasti koje pokazuju koliko ste posebni i šta imate da ponudite. A imate mnogo toga da ponudite. Vi ste osoba na koju se može osloniti, koja svojim rečima i delima može da izleči, da pomogne i da podrži druge. Ali ne smete zanemariti sebe. Snažni ste, ali je važno dozvoliti vašoj ranjivoj strani da ugleda svetlost dana. Dozvolite sebi da primate, a ne isključivo dajete.

LISICA

Skloni ste da se prilagodite i brzo prepoznate potrebe svog partnera. Vi vešto iznosite svoje potrebe, čak i neverbalno. Svesni ste svoje ženstvenosti i nežni ste u vezama u koje ulazite. Ne u kontekstu nemogućnosti da njima dominirate, već radije u skladu sa svojim osećanjima i emocionalnim stanjima sa svojim partnerom. Saosećajni ste i posedujete veštinu da održavate i negujete odnose, dajući im prostor za rast i izgradnju kroz njih. Ako sebe trenutno ne vidite u ovom opisu, dobar saveznik za vas u poboljšanju ličnog otvaranja prema partneru je koral, koji uklanja energetske blokade u telu. Entuzijazma vam ne nedostaje, ali morate mu ponekad dozvoliti da vas obuzme.

SRNA

U vama leži snaga i nezavisnost. Vi ste plemeniti i izdržljivi i imate izuzetan potencijal da ostvarite samopouzdanje koje bi trebalo nonšalantno da teče iz vas. Znate da pravite kompromise jer ponekad osećate da većina odgovornosti u odnosima pada na vaša leđa. Nosite se sa tim stoički, ali nemojte sumnjati u važnost vaše lične slobode. Prostor, postupci koji su samo vaši, ključni su ne samo za lični razvoj, već i za napredak u odnosima u koje ulazite. Imate priliku da budete svoja, jaka, samouverena osoba i da je nikada ne potčinjavate. Tu ste za druge, ali dozvolite sebi veze u kojima možete postići slobodu i veličinu bez ograničenja.

JAZAVAC

Pred vama je period u kome ćete imati priliku da budete u izuzetnoj povezanosti i ravnoteži između dva sveta: duhovnog i fizičkog. U stanju ste da budete nežni prema sebi i da osetite sve što vam nedostaje ili biste želeli da istražite. Ako ste do sada bili zatvoreni ili niste dobili ono što vam je potrebno u ljubavi, vreme je da to shvatite u sebi i počnete da pokazujete drugima. Vaša ljubav je duboka i obavezujuća, ponekad previše intenzivna. Ona brine i saoseća, ali zbog toga pati. Ako još uvek niste našli partnera, sledite svoju intuiciju i prepustite se znacima koje vam ona šalje. Znate da volite i to radite iskreno. Čuvajte se naivnosti koja vam može zamagliti vid.

Možda će vas zanimati i test ličnosti - koliki ste narcis.

Sensa.hr

BONUS VIDEO: