Ništa nije slučajno i svi smo tamo gde treba da budemo. Magija će se uskoro dogoditi. Godina 2023. bila je godina rasta, transformacije i učenja. Hajde da uzmemo najbolje od toga i krenemo dalje, na putovanje našeg života, u neverovatnu 2024. godinu.

Sada je trenutak da se pomirimo sa prošlošću kako bismo se usredsredili na ono što je stvarno važno - sadašnjost dok otvorenog srca planiramo prekrasnu budućnost koja nas čeka. Zahvalni smo na svemu što smo do sada proživeli jer se sve događa sa razlogom. Napokon razumemo zašto smo morali da prođemo kroz svu bol u poslednje vreme. Univerzum ima prekrasan plan za nas i mi ga tek sada vidimo.

Moćne afirmacije koje će vam pomoći u nadolazećoj godini:

1. Snaga je u meni. Oslanjam se na svoju unutrašnju snagu kako bih mirno upravljala životnim izazovima. Spremna sam na sve što će se dogoditi.

2. U sledećih godinu dana doživeću sreću o kojoj sam tako dugo sanjala. Biram da pronađem radost u svojoj dušii zahvalna sam za sve što imam.

3. Moja energija duše privlači svu sreću u Univerzumu dok uklanja i odbija negativnost. Moj život je od sada prekrasan.

4. Moj put je ovaj kojim upravo sada idem. Verujem putovanju i prihvatam svaki korak koji pravim sa hrabrošću i znatiželjom. Znam da će ovo poglavlje života biti zaista posebno.

5. Oslobađam se straha i sumnje i dopuštam svetlu poverenja da me vodi na mom putu. Verujem planu koji je Univerzum pripremio za mene.

6. U potrazi za srećom, prioritet mi je briga o sebi i hranim svoje srce mirom, ljubavlju i srećom.

7. Ja sam neverovatno snažan magnet za prilike koje su u skladu sa mojim pravom svrhom i donose mi ispunjenje.

8. Zahvalnost je ključ sreće. Cenim obilje koje mi Univerzum šalje i učim sve lekcije koje treba da znam na ovom svom putovanju.

Možda želite da pročitate i 4 stvari koje treba da uradite do 31. decembra 2023. godine.

BONUS VIDEO:

Kako da napravite jeftinu novogodišnju igračku za decu TikTok/ emerald_outlaw

 Sensa/M.D.