ŠTA ZNAČI AKO IMATE BRAON OČI? IAKO STE NAJBROJNIJI - JEDINSTVENI STE: Evo koji su vaši aduti i kakva vas budućnost čeka

Braon oči su najčešće među ljudskom populacijom, ali to ne znači da ste obični, naprotiv- jedinstveni ste! Evo koje osobine posedujete i kakva vas budućnost čeka

Shutterstock

Dok posmatramo nečije oči možemo otkriti mnogo toga, na prvom mestu da li je neko iskren ili ne, krije li nešto od nas, da li je zao ili dobornameran i otvoren… Da li je u sebi nosi tugu ili radost, gleda li na život kao pesimista ili pozitivac… Veruje se da boja očiju nosi određena značenja i da određuje karakter osobe, čak i njegovu budućnost.

Oni koje je priroda nagradila očima boje lešnika važe za osobe koje su slobodne, nezavisne, odlučne u svojim ciljevima. Vole da ugađaju drugima i trude se svim silama da drugima bude dobro, da se osećaju sigurno. To isto očekuju zauzvrat- biraju partnere i prijatelje koji im udovoljavaju.

Tri njihova glavna aduta su privlačnost, šarm i velika količina samopouzdanja. Osobe s braon očimavole da koketiraju i da budu u centru pažnje i to vešto koriste u komunikaciji. Ne vole baš sve da otkrivaju o sebi, vole da udaraju čežnju, a često znaju i da odbiju, naročito skupe poklone. Ova njihova misterioznost još više privlači ljude i čini ih neodoljivim.

Kao neko ko je nezavisan i zna šta hoće, umete da se izborite za sebe, za ljude koji su vam bitni i za ono što vam znači u životu. Ne odustajte lako i zbog toga vas čeka put koji neće uvek biti posut ružama, ali ćete umeti da se izborite sa svime!

Izvor: Sensa