Sastojci:
- 600 gr ćurećeg filea
- 1 kašičica kurkume
- 1 kašičica izrendane pomorandžine kore
- 50 ml pomorandžinog soka
- 30 g putera
- 200 ml pavlake za kuvanje
Priprema:
Ćureći file narežite na odreske, izlupajte tučkom za meso, posolite, pospite kurkumu i pomorandžinu koru, a zatim prelijte sokom od pomorandže. Marinirajte sat vremena na hladnom mestu. Na otopljenom puteru ispecite odreske sa svake strane oko 5 minuta.
Podlivajući s malo vode, dinstajte još 15 minuta. Na kraju, umešajte pavlaku i kratko prokuvajte. Poslužite sa integralnim pirinčem ili kinoom.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!