Sastojci:
- 120 g gljiva
- 600 g graška u zrnu
- 50 g ulja
- kašika peršunovog lista
- kašika mirođije
- 1 dl pavlake (po želji)
- 1 glavica crnog luka
- biber, so
Priprema:
Na zagrejanom ulju i vodi dinstamo grašak, dok ne omekša. Na ulju propržimo seckani luk, oprane i iseckane gljive i dinstamo da omekšaju. Kada je grašak skoro gotov, pomešamo ga sa gljivama, posolimo, pobiberimo i još dinstamo. Pre služenja, dodamo još seckani peršunov list, seckanu mirođiju i pavlaku.
Izvor: Eparhija - Šabačka
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!