Sastojci (za 8 parčića):
- 100 g ekspandiranog pirinča
- 200 g čokolade za kuvanje
- 2 supene kašike ulja
- 3 dl biljne pavlake
- 250 g jagoda
Priprema:
Otopiti čokoladu na pari sa uljem i u to umešati pirinač. Masu istresti u nauljen kalup za torte i staviti u frižider da se stegne. Ulupati pavlaku i dodati naseckane jagode, a nekoliko jagoda ostaviti za dekoraciju. Preko stegnute čokolade naneti šlag i dekorisati celim jagodama.
Izvor: Stetoskop
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!