Sastojci:
- 300 g integralnih ili pirinčanih špageta ili rezanaca
- 2 kašike sezamova ili kokosova ulja
- 5-6 komada mladog luka
- 7 češnjeva belog luka
- ½ kašičice mlevene ljute paprike
- 5 kašike soja sosa
- kašičice nektara od agave
- 2 kašike jabukovog sirćeta
- susam za posipanje
Priprema:
Testeninu skuvajte u posoljenoj vodi prema upustvu na pakovanju. Za to vreme na kolutiće narežite mladi luk, a beli luk iseckajte sitno. U tiganju zagrte ulje, pa dodajte ¾ narezanog luka, iseckani beli luk i mlevenu ljutu papriku. Dinstajte neprestano mešajući tako da luk malo omekša, a da beli luk postane zlatnožut.
Dodajte soja sos, nektar od agave i jabukovo sirće. Promešajte, pa dodajte skuvanu oceđenu testeninu. Kuvajte još minut-dva, tako da testenina upije soja sos, pa pospite preostalim narezanim mladim lukom i susamom. Odmah poslužite.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!