Jesen i zima su vreme kada modne ličnosti širom sveta počinju da ažuriraju svoju garderobu. Ukoliko volite da pratite trendove, onda obratite posebnu pažnju na crno-belu kombinaciju u odeći. Ove klasične nijanse biće na vrhuncu popularnosti u hladnoj sezoni 2023. godine. Evo kako možete da ih kombinujete sa drugim bojama i printovima da biste stvorili moderan i jedinstven izgled.

Dodajte svetle akcente

Crno-beli spoj vam omogućavaju da kreirate različite efekte i raspoloženja. Na primer, klasična kombinacija odeće sa šarenim akcentima u crvenoj ili žutoj boji učiniće da izgledate privlačno i smelo. Ovaj rezultat ćete dobiti ako dodate torbu u jarkoj nijansi, šešir ili cipele, na priemr u crvenoj boji, koje će uspešno razbiti crno-beli miks.

Crno-beli kompleti, dopunjeni sivim ili bež šalom, dopašće se svima koji vole mirniji i uzdržaniji izgled. Ali ne preterujte sa velikim brojem boja. Bolje je da kombinacija ostane crno-bela, a da izaberete jedan ili dva akcenta koji će vaš izgled učiniti autentičnim i nezaboravnim.

Zato ove jeseni i zime izvadite iz ormana odeću u crnoj i beloj nijansi i kombinujte, a neku izraženiju boju koristite kao "začin".

U galeriji ispod pogledajte kako poznate dame nose crno-belu kombinaciju!

Profimedia Crno bela kombinacija u trendu

(Yumama)

BONUS VIDEO:

crni outfit Instagram/rosiehw