Kada se temperature spuste i sivo vreme zavlada, dragocene boje postaju sve važnije u našem izgledu.
Danas govorimo o prelepim jesenjim bojama i o tome kako ih možete integrisati u svoj ormar.

Otkrijte 5 jesenjih boja koje morate isprobati odmah!

1. Tamno braon - boje čokolade

Vreme je da odustanete od klasične crne i zamenite je ukusnim čokoladnim nijansama. Jer šta vas može naterati da više razmišljate o jeseni ako ne prelepe nijanse braon? Najbolji deo je što je čokoladu veoma lako integrisati: možete je nositi na noktima, ka deo make-up-a ili čak možete ofarbati kosu u prekrasnu nijansu čokolade.

2. Bordo

Bordo je svestrana nijansa koja se može uspešno uklopiti u vašu garderobu, bilo da izaberete haljinu, ili je dodate kao aksesoar. Šta god da odaberete, kreiraćete klasičan jesenji izgled. 

3. Smaragdno zelena

Ako ste i dalje preplanuli, to će naglasiti vašu zlatnu kožu i naglasiti vaše crte lica. A šta može biti elegantnije od vunenog kaputa, koji naglašava vaš struk i optički produžava figuru? Imaćete ženstvenu, šik odeću, bez previše truda. I ovaj ključni komad će ostati u vašoj garderobi dugi niz godina.

4. Narandžasta

Ako želite da i dalje imate vesele i šarene odevne kombinacije, narandžasta je idealna preporuka! Lako je možete uklopiti u svoju garderobu uz džemper od kašmira, finu haljinu ili možete kupiti torbu u ovoj svežoj i mladalačkoj boji. A ako više volite umereniju verziju ove boje, uvek se možete odlučiti za sofisticiranu nijansu.

5. Ljubičasta

Ljubičasta je ženstvena nijansa, koja se savršeno uklapa u jesenju sezonu. Unećete novi dah u svoju garderobu i činiće vam se da imate pažljivo osmišljen outfit, bez previše truda.

Pogledajte naše omiljene kombinacije u galeriji:

Shutterstock 5 ključnih boja ove jeseni za elegantan i sofisticiran izgled

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Kako je Maša Memedović od ćebeta napravila kaput Instagram/masamemedovic