Pred proslavu novogodišnje noći, kreće euforija i praznično raspoloženje. Svi su u prevelikoj gužvi i haosu, a pogovoto žene imaju najveći problem sa tim šta da obuku, uvek se pitaju da li je bolji odabir haljina ili ipak neki komplet.

Stručnjaci su nam pružili odgovor na ovo pitanje. Smatraju da je crvena boja  sada u najvećem trendu i da je crvena haljina savršen odabir za novogodišnje veče iz nekoliko razloga.

Prvo, ovo je najmodernija boja sezone. Drugo, crvena je zaista svečana boja, pa će čak i haljina od najjednostavnijeg kroja izgledati veoma impresivno. I treće, astrolozi savetuju da nosite crveno u novogodišnjoj noći kako biste pospešili sreću, zdravlje i novac. 

Pronalaženje crvene haljine neće da bude komplikovano. Pošto je crvena boja u trendu ove sezone, svaki brend će imati najmanje desetak artikala u raznim nijansama. Pre svega, savetujemo vam da malo bolje pogledate modele jednostavnog kroja, jer ćete moći da iskoristite nakon Nove godine. To bi mogla da bude minimalistička haljina u obliku trapeza ili klasična svilena.

Međutim, ako odlučite da napravite „vau” efekat u novogodišnjoj noći, nemojte da se plašite, da odaberete haljinu neobičnijeg kroja. Izbor je širok i nećete da pogrešite, za koji god model da se odlučite.

Pročitajte, kako da izgledate otmeno i elegnantno sa malo para.

BONUS VIDEO:

Viktorija Bekam Instagram/victoriabeckham

   Izvor: Sensa/ The Symbol/ A.S.