Žene su moćna bića koja imaju veliko srce i bistar um - mogu učiniti sve što požele, ali se često u životu razočaraju jer izaberu pravi put. Kada žena nikada ne bira sebe, već isključivo druge, to samo može uzrokovati nezadovoljstvo.

Sa ovim razočaranjima se najčešće suočavaju žene u 50 - im godinama. Koje 3 navike dovode do nazdovoljstva žene u životu, objasnila je književnica Viktorija Tokareva.

1. "Više radim za druge nego za sebe."

2. "Sreća je kao leptir: što se teže trudimo da ga uhvatimo, brže odlete. Problem je u tome što sa godinama mnogi prestaju i da pokušavaju da uhvate ovog leptira i zaborave šta je sreća, a ona jednostavno ode – kroz naše greške."

3. "Svaka osoba koja zavisi od mišljenja drugih, koja ne razume šta je zdravo samopoštovanje, sa godinama će se samo razočarati. Ovo se ne odnosi samo na prelepe glumice koje su blistale u mladosti, a sa godinama su prestale da se vole zbog činjenice da su fanovi negde pobegli, već i na obične žene. Ljubav prema sebi je stabilnost, dobro raspoloženje bez skokova napred-nazad i zdrav odnos prema svetu, razvija se godinama, ali što pre počnete, to bolje. Voleti sebe je prvi prioritet osobe. Ako ne volite sebe, niko neće popuniti tu prazninu."

Izvor: Sensa