Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da imate više novca, sreće u ljubavi i uspeha: evo kako da iskoristite čudesan alat koji "nemam" pretvara u "imam"

Mislite da nemate dovoljno novca, nemate partnera, želite kvalitetniji život - evo koji duhovni alat treba da iskoristite da biste imali ono što vam nedostaje za sreću!

  Izvor: Foto: Shutterstock

U ovo vreme su nam svima, ili bih volela verovati barem većini, poznati termini kreiranja, vibracije, manifestacije... I to je sasvim u redu. Vremena se menjaju, hvala Bogu, i sada su nam dostupnija znanja koja su nekada bila strogo čuvana samo za odabrane.

Promenite navike i smanjićete stres: 5 navika koje prikriveno izazivaju stres (I KAKO DA IH SE OSLOBODITE)

Ali, ono što se danas dešava je generalno nerazumevanje stvarnog funkcionisanja mehanizama koji su nam dani na dar, kao i poplava površnosti. Društvene mreže i internet su blagodat, jer osim što nam je ogromna količina znanja dana doslovno na "klik" mišem, u masi objava i komentara na razne objave može se bez puno truda "detektivati" more površnosti i nerazumevanja - jer jednostavno "vrište".

Vezano sada uz ovu temu, želim napomenuti da nije dovoljno jasno iz kojih pozicija kreiramo, ako uopšte svesno kreiramo. Jer nesvesno to činimo, hteli mi to ili ne. Nije uopštee jasno da nije do afirmacija koje izgovaramo, do rituala kojih se držimo, do metoda koje primenjujemo, do "alata" koji su nam dani. Nije do njih. Ne možemo reći da oni ne funkcionišu ili ne rade, jer nije do njih.

Do nas samih je, baš takvih kakvi smo sada u ovom trenutku. Ne onakvih kakvi bismo želeli ili voleli da budemo, nego upravo kakvi smo sada. Do naših podsvesnih uverenja je, do rečnika kojim se dnevno koristimo, do preuzetih verovanja, do osećaja koje imamo, do misli koje ne biramo...

I čini mi se da će na tom polju biti još jako puno rada i truda dok se stvari počnu značajnije menjati. Ovo je vreme prelaza iz, recimo tako, jedne stare paradigme, u neku nepoznatu novu. Posla je preko glave u ispravljanju "krivih Drina", gvozdene košulje preuzetih navika koje nam više ne služe.

Problem je u tome što se ne prepoznaje upravo to, da one više ne služe. Nikako da prepoznamo, osvestimo i shvatimo da konstantno kukanje nad svime što nam se dešava - a to ne želimo, i nad svime što želimo - a još nemamo, to stanje neće promeniti. Upravo suprotno, samo će to stanje "nemanja" potvrđivati.

Pa da probam pojasniti šta mislim pod "alatom" - "da imam više". Dakle, koje su naše pozicije iz kojih pokušavamo da kreiramo nešto u svojim životima? Uglavnom iz pozicija NEMANJA. Želimo više novaca - jer ga nemamo. Želimo zdravlje - jer ga nemamo. Želimo savršenog partnera, ili partnera uopšte - jer ga nemamo. Želimo naći posao, ili bolji posao - jer ga nemamo. I tako dalje, nastavite niz kako već vama odgovara, ili za ono što u životu želite, a još nemate.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj