Pozitivno privlači pozitivno, pa tako i obilje donosi obilje... Postoje stvari u našem životu koje praktikujemo svaki dan, mislimo o njima, delujemo prema njima, a ne shvatamo da nas baš one sprečavaju da pronađemo izvor obilja i živimo onako kako zaslužujemo.

Evo kojih 12 stvari treba da se oslobodite u životu:

1. Prestanite da mislite da svet ima ograničenu količinu resursa i da zato morate da uhvatite sve što vam se čini dragocenim. Svega ima dovoljno za sve, i zato prihvatite obilje, delite ga sa drugima, vizualizujte kako se preliva po energiji vašeg života.

2. Prestanite da ponižavate dami sebe. Zaslužuješ sreću koliko i svi ljudi oko vas.

3. Prestanite da krivite druge za svoje nesreće. I prestanite da mislite da ste žrtva njihovih odluka i postupaka. Preuzmite odgovornost za svoj život.

4. Prestanite da mislite da ne zaslužujete uspeh. Prihvatite svoje greške, ali ne stojte u mestu - AKTIVIRAJTE SE!

5. Prestanite da žudite za prošlošću.

6. Prestanite da sumnjate u sebe i svoju sposobnost da postignete svoje ciljeve.

7. Prestanite da uništavate svoj život. Nemojte sami sebe sabotirati, jer možete da ostvarite sve što želite.

8. Prestanite da mislite da ako vam je sve lako, onda nešto nije u redu. Ne mora sve u životu doći uz borbu.

9. Prestanite da mislite da treba da živite duhovnim životom ili srećnim i bogatim životom. Ova dva načina života se međusobno ne isključuju.

10. Svi smo mi energija. Zato treba da budemo veoma pažljivi prema vibracijama koje nas okružuju. Ne dozvolite da negativnost zamagli vašu sreću.

11. Prestanite da mislite da je jedini način da pokažete lojalnost ljudima da kažete "Da" svemu što vam kažu. Prava odanost takođe uključuje spremnost da pokažete ono što zaista mislite i osećate.

12. Prestanite da brinete o novcu.

Izvor: Sensa