April je prolećni mesec koji donosi sjajne prilike da razmislimo o promenama u svom životu, prihvatimo neku transformaciju i osetimo radosne vibracije. On je takođe i mesec romantičnih stimulansa i otvaranja srca. Kako biste imali više sreće i iskoristili sve preilike, potrebno je da se nekih stvari oslobodite, odnosno da izbacite iz svog života.

Evo koje 4 stvari treba da izbacite iz života u aprilu kako bi u njega ušlo nešto novo i srećno:

1. Rizici - Pokušajte da rešite svoje probleme metodično i pažljivo. Kako biste izbegli razočarenja, važno je da ne pravite nepromišljene poteze i da ne rizikujete. Ako odjednom poželite da rizikujete, jer se trenutni uslovi čine pogodnim, onda se konsultujte sa nekim stručnim i sve radite polako.

2. Nestrpljenje - Plodovi vašeg truda i rada postaće primetni, ali kasnije. U aprilu ćete, najverovatnije, morati više da se potrudite i posvetite više pažnje stvarima, ali ne treba čekati da vam se neko zahvali odmah. Naučite da čekate, da budete strpljivi, jer ova veština vam može pomoći da stignete do željenog cilja. U aprilu 2023. morate da sačekate pravi trenutak da započnete rad na važnim stavrima, bez obzira na to o kom području se radi.

3. Izbegnite odnose koji vas povređuju - Ako vam je uskraćen posao, ne morate više puta pokušavati da dobijete posao na ovom mestu. Ako ne žele da izgrade odnos sa vama, ne morate da pokušavate da ugodite ovoj osobi. U aprilu takvo ponašanje može u velikoj meri da vas razočara i izazove pad samopoštovanja. Komunicirajte sa onima koji su vam prijatni i uspostavite kontakt. Pomozite onima kojima je to potrebno, ali se okružite ljudima koji imaju dobro srce.

4. Lenjost - Savladavši poteškoće, možete postati mudriji, ali one neće proći same. Važno je biti hrabar, jak duhom. Oslobodite se lenjosti ako želite da postanete uspešniji. Pokušajte da pronađete podsticaj za samousavršavanje. Ovo je vreme kada samo vi možete da naterate sebe da postanete aktivni.

"Ako vam dođu aprilski pljuskovi, oni donose cveće koje cveta u maju." (Buddi de Silva) Iskoristite ovu cvetnu i poletnu energiju na najbolji način - imate šanse za transformaciju kakvu želite, iskoristite to!

Izvor: Sensa