Neki ljudi dolaze u vaš život samo na određeno vreme. Kada se lekcija završi, odlaze. Sve je u redu. Ne pokušavajte da zadržite ljude ako je vreme da krenete svojim putem.

Ponekad upoznate nekoga i odmah se povežete. Mnogo vremena provodite zajedno, pričate u nedogled, delite duboke tajne, idete zajedno na odmor... I onda se može desiti da se ta veza raspadne. Sve je u redu.

Svako ima svoj ritam razvoja. Svako ide svojim putem, ponekad naši putevi idu paralelno, a drugi put skreću potpuno na drugu stranu. Osim toga, svako ima svoj tempo hoda. Svako ide svojim koracima, pa je nemoguće da budemo zajedno ceo život. Ako jedan član napravi previše koraka napred u prijateljstvu, prirodno se može dogoditi da veza više nije ista. Nemojte da se osećate loše zbog toga. To je prirodan životni proces. Možda će vam se putevi jednog dana ponovo ukrstiti, možda ne. Uzmite to kako vam je dato, piše Sensa.si.

Ali važno je zadržati zahvalnost i ljubav što nam je određena osoba u određenom trenutku data, da bismo nešto naučili. Prelepi trenuci koje ste proveli zajedno nikada vam ne mogu biti oduzeti, čuvaćete ih zauvek.

U isto vreme budite srećni i otvorite vrata novim mogućnostima i novim ljudima koji će više odgovarati vašem putu. I ne zaboravite da budete zahvalni onim retkim prijateljima koji ostaju u vašem životu sve vreme - bez obzira na sve.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Sklopljena prijateljstva u kulinarskoj emisiji! Kurir televizija