Da li ste spremni da otkrijete skrivene aspekte svoje duše, svoje ličnosti? Uronite u ovaj zanimljiv test ličnosti i steknite nove uvide o svom unutrašnjem ja. Koji od ovih krugova vas privlači? Pogledajte šest krugova na slici. Posmatrajte svaki od njih, odgovorite na jednostavno pitanje: Koji vas krug najviše inspiriše? Dajte sebi vremena da izaberete jer vaš izbor otkriva suštinu vaše duše i način na koji se kreć́ete kroz život. Fascinantno je kako naši podsvesni izbori mogu osvetliti naše afinitete i osobine ličnosti. Svaka preferencija u umetnosti, kao i izbor kruga, odražava osnovne aspekte naše ličnosti i duše.

Da li ste identifikovali krug koji vas najviše privlači? Hajde da istražimo šta vaš izbor govori o vama:

Krug 1

1. prekinuti krug_1133037725.jpg
Shutterstock Koja je suština vaše duše test

Ovaj krug ima mnogo linija koje se kreću u smeru kazaljke na satu, ali se nijedna ne zatvara. To znači da ste u stalnoj promeni i uvek dajete sebi prioritet. Pomalo ste introvertni. Uprkos malim nesavršenostima, ljudi vas doživljavaju kao na nezavisnu i zrelu osobu, koja odiše aurom iskustva čak iako imate malo godina.

Krug 2

2. višestruki krug_437985160.jpg
Shutterstock Koja je suština vaše duše test

Poniznost je osobina koja se detektuje ako birate drugi krug. Otvoreni ste za nove ideje i visoko cenite prijateljstvo. Izbor ovog kruga ukazuje na vašu svest o sopstvenim ograničenjima, ali se ne plašite spoljašnjeg sveta. Naći ćete prelepu ravnotežu i harmoniju između svoje perspektive i perspektive sveta oko vas.

Krug 3

3 krug drvo_228069892.jpg
Shutterstock Koja je suština vaše duše test

U sredini ovog kruga je drvo, pa ovaj krug predstavlja porodicu, jedinstvo i vezu. Ako je ovo vaš izbor, ljubav je centralna u vašem svakodnevnom životu. Podržavate porodične vrednosti i možda ćete biti veoma zavisni od porodičnih veza. Ozbiljno preuzimate odgovornost za sve članove porodice.

Krug 4

4 krug cvet_279356651.jpg
Shutterstock Koja je suština vaše duše test

Ovaj krug sazdan je od latica, on je cvet i simbolizuje regeneraciju i sposobnost da se napreduje čak i u teškim uslovima. Slojevi latica odražavaju izazove sa kojima ste se suočili u uspostavljanju svog identiteta i suočavanju sa životnim promenama. Cveće znači nestalnost i ponovno rođenje, tj. nove faze vašeg života. Verujete da su značajne promene na pomolu.

Krug 5

5 pun krug_2123019917.jpg
Shutterstock Koja je suština vaše duše test

Ovaj zatvoreni krug znači da ste dinamični i da ne možete dugo da ostanete na jednom mestu. Imate želju za putovanjima i otkrivanjem novih aspekata života. Vi ste dobro organizovana osoba sa jakim principima, morate biti svesni da vas doslednost, iako je ona ključna za vas, može učini i pomalo krutim.

Krug 6

6 ispunjen krug_571371142.jpg
Shutterstock Koja je suština vaše duše test

Simbolizuje mentalnu fleksibilnost. Prilagodljivi ste i sa lakoćom upravljate spoljnim okolnostima. Punoća kruga predstavljaju vašu maštu, viste nekonformista i pokušavate da se povežete sa svetom na dublejm nivou.

BONUS VIDEO:

Dušan Blagojević - Zašto je 21. vek - vek usamljenosti MONDO/Uroš Arsić

Sensa/Z.A.