Bilo je mnogo studija i istraživanja koja pokazuju da je naš oblik stopala u savršenoj korelaciji sa osobinama naše ličnosti. Od toga kakav je svod naših stopala do oblika naših prstiju, svaki delić otkriva skrivene osobine i suptilna značenja naše ličnosti. Od visokih svodova kad veoma inteligentnih ljudi do grčkog oblika stopala koji pokazuje čoveka koji briljantno razmišlja, izujte čarape, pogledajte u svoja stopala i saznajte više o vašoj ličnosti. Takođe, možete da saznate kakvi ste u odnosu na dužinu kose.

shutterstock_1277123215.jpg
Shutterstock Test ličnosti prema obliku stopala

Četvrtasto stopalo

Ako imate kvadratni oblik stopala sa svim prstima praktično iste veličine, onda ste praktični i pouzdani. Veoma ste vredni i imate jak osećaj odgovornosti, dobro upravljate svojim vremenom i resursima. Takođe ste fer i pravedna osoba koja održava svoja obećanja i izvršavate sve svoje obaveze date drugima ili sebi. Takođe ste veoma pametni i ekstrovertni, što vam pomaže da brzo izgradite odnose.

Rimsko stopalo

Ako su vam veliki, drugi i treći prsti iste veličine, a zatim četvrti i peti prst manji, onda imate rimsko stopalo. To znači da ste otvorena i društvena osoba, prijateljski nastrojena i ljubazna. Veoma ste dobri u umrežavanju i stvaranju veza, uvek spremni da upoznate nove ljude. Vi ste samouvereni i samopouzdani u onome što govorite i radite i ne kopirate druge ljude, imate lepu i uravnoteženu ličnost.

Egipatsko stopalo

Ako je vaš veliki nožni prst najduži a sledeća četiri prsta se spuštaju pod uglom od 45 stepeni, onda imate egipatski oblik stopala. To znači da ste nezavisni mislilac, tvrdoglavog stava i kreativne mašte. Takođe ste dobri u ubeđivanju drugih i nosite svoje mišljenje. Odana ste i poverljiva osoba, dobri u čuvanju tajni za sebe što vas čini osobom od poverenja.

Grčko stopalo

Ako vam je na nozi drugi prst veći od palca, onda imate grčki oblik stopala, koje se takođe naziva plamenim ili vatrenim stopalom. Vi ste intuitivna, strastvena i kreativna osoba, imate energičan i snažan osećaj za avanturu. Dobri ste u sagledavanju šire slike u životu i uvek idete u korak sa novim izazovima, koristeći različite načine da se izrazite.

shutterstock_2138558543(1).jpg
Shutterstock Test ličnosti prema obliku stopala

BONUS VIDEO:

Dušan Blagojević - Kako da nađete ljubav MONDO/Uroš Arsić

Sensa/Z.A.