Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Noćna vežba sa ogledalom za srčanu čakru: 1 minut pred spavanje donosi podršku Univerzuma

Kako biste ostvarili blizak kontakt sa sobom i otvorili put ka napretku, probajte transformativnu igru sa ogledalom koja pomaže pri otvaranju srčane čakre...

  Izvor: Foto: Luka Šarac

Transformativna igra za četvrtu čakru je prava jesenja. Uvodi nas u deo godine u kome je potrebno znati ući u smirujući ritam koji nas vodi u izdah, u opuštanje i u bliskost sa sobom. Ovo je vreme lepe tranzicije kada možemo da privremeno pozdravimo jarko Sunce i leto i da poželimo dobrodošlicu Mesecu, ili onom delu godine koji nas uvodi u naša unutrašnja stanja povećanja bliskosti sa onim najnežnijim i najdubljim delom sebe. Sada je idealno vreme da naučimo kako da razvijemo još veće poverenje u sebe, a time i u druge ljude i sam život. Vreme je da naučimo kako da prepoznamo želje srca, kako da ih ostvarimo i na tom putu se setimo još dublje ko smo.

Ovu igru prisećanja ćemo sprovesti preko mesečevog pomagala - ogledala, u kome možemo videti onaj deo sebe koji ne vidi naš svesni deo, već ga osećamo manje ili više jasno. Konačno, najvažnija inteligencija jeste inteligencija srca i sposobnost da osvestimo svoje istinske želje - želje svog srca. U ovome nam može pomoći transformativna igra za srčanu čakru - noćna vežba sa ogledalom.

Pre nego što objasnim kako ćemo se igrati, želim da vas motivišem da stvarno radite ovu vežbu svih 28 dana tako što ću vam reći koji su njeni benefiti. Najpre, ova vežba otvara i balansira našu srčanu čakru (Mesečev energetski centar) i svaki dan nas uvodi sve dublje u stanje bliskosti sa sobom. Ovo je divno stanje, jer kada je čovek blizak sebi on ne čini ništa protiv sebe ali, isto tako, ni protiv drugih i prirode.

Energetska psihologija: vežba tapkanja tačke na meridijanu pluća...

Rečju, kada nam je potpuno otvoren Mesečev centar, mi ne možemo više da radimo stvari koje nisu u skladu sa nama i time počinjemo spontano da činimo, jednu po jednu, samo one stvari koje jesu u skladu sa onim što mi u svojoj suštinskoj, nenameštenoj, spontanoj, opuštenoj, iskrenoj prirodi jesmo. Ova vežba suptilno i svaki dan pomalo omogućava odbačenim ili zapostavljenim delovima nas da izrone u svest, da se integrišu i budu prepoznati kao lepi i dobri, što je najbrži način za otvaranje toka ljubavi i samopouzdanja (pouzdanja i poverenja u sebe).

Vežba za narednih 28 dana za 4. čakru (Mesec) - Vežba ogledala

Stanemo ispred ogledala, obratimo pažnju na sebe i gledamo sebe u oči kao da gledamo drugu osobu. Vrlo često, kada čovek gleda sebe u ogledalu on zna da je to on i samo prolazi pogledom, ali kao da mu nije pažnja na toj osobi. Sada zastanite i gledajte u oči osobu koja je u ogledalu. Pozvaćete je svojim imenom, obratićete joj se i zahvaliti se za postignuća koja ste imali tokom dana (šta god da ste uradili) i za sve što jeste.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj