Da li maštate o svom malom domu u srcu prirode? Još kada bi taj dom iamo točkove i sa njim biste mogli da dete gde god želite? Da ostvarenje ovog sna može da postane stvarnost pokazali su mladi par Oliver i Sira.

Mala kuća na točkovima
Youtube/Printscreen/ Living Big In A Tiny House 

Par je prvo kupio veliku kuću u gradu, ali otplata hipoteke i održavanje kuće umanjivalo je njihov kvalitet života, oduzimalo im slobodno vreme i nisu bili ispunjeni. Odlučili sud a naprave mali dom iz snova, po uzroru na njihov veći dom. Oliver je imao iskustva u graševinarstvu, a Sira se vešto snalazi sa dizajnom.

Kuća je izgrašena kombinacjom različitih materijala, kako bi izgledala kao prava velika kuća, a solarni paneli generišu svu energiju koja je potrebna domu.

Mala kuća na točkovima005.jpg
Youtube/Printscreen/ Living Big In A Tiny House 

Unutrašnjost kuće je takođe šarmantna. Kuhinja zauzima veći deo prostora i uređena je u divnom rustičnom stilu, a ono što posebno inspiriše jeste prozor kroz koji se može posmatrati okolina tokom kuvanja. U istom delu sa kuhinjom smešten je i kutak za opuštanje, dok je u malo kupatilo stalo baš sve, pa i kada. Stepenice vode do spavaće sobe na spratu u kojoj je bračni krevet, a prozor iznad kreveta omogućava da brojite zvezde pred spavanja.

Ovaj par je uspeo u svom snu, a onda su odlučili da osnuju kompaniju koja se bavi proizvodnjom mini kuća i tako pomognu nekome da živi svoj san.

Sve slike kuće pogledajte u galeriji! 

Youtube/Printscreen/ Living Big In A Tiny House, Youtube/Printscreen/Living Big In A Tiny House Mala kuća na točkovima

Izvor: Sensa