Terasa je mesto u domu koje zapostavimo i zaboravimo tokom zime, ali kada dođe proleće već razmišljamo kako da sredimo svoju malu oauzu na kojoj ćemo uživati u toplom danima.

Cveće je osnovna dekoracija za svaku terasu, a osim što izgleda lepo, sjedinjuje nas sa prirodom. Međutim, donosimo vam nešto više od cveća i klasičnog baštenskog nameštaja. Devojka sa TikToka koja se bavi uređenjem prostora i kreativnim projektima za dom, iskoristila je par jednostavnih rešenja i od svoje terase napravila nešto čudesno i prelepo.

Umesto klasičnih stolica i stola, možete iskoristiti drvene palete. Ukoliko stavite tepih na terasu, možete sedeti na jastučićima i sunđerima. Ipak, najveća najlepših terasa je u dekoraciji! Pored cveća, visećih saksija i začinskog bilja, na terasi možete zakačiti i slike, iskoristiti mirišljave sveće i lampione, kao i napraviti autentične aranžmane.

U video prilogu ispod pogledajte kako lako možete da transformišete izgled svoje bez previše truda, ali sa puno ljubavi, kreativnosti i volje!

Od obične terase napravila je čaroban kutak TikTok/gozdee81

Izvor: Sensa