Da li vam se događa da vam se često lome ili kvare stvari u kući? Kada čaše ispadaju iz ruke, aparati se kvare, cevi pucaju, sve ovo smatramo normalnim problemima sa kojima se suočavaju mnoga domaćinstva. Međutim, kada se učestalo dešava, feng šui i stručnjaci za energiju smatraju da ovo ukazuje na energetski disbalans u vašem domu.

Prema feng šuiju, kada se negativna energija nakupi u domu, to se može manifestovati pucanjem posuđa i stalnim kvarovima. Na primer, kada cure slavine, to može ukazivati na finansijske probleme, dok lomljene posuđa simbolizuje negativne odnose. Važno je da stvari koje se polome i pokvare ne čuvate u kući, Pokušajte da popravite ono što je moguće, a ukoliko su trajno oštećene, izbacite ih iz doma. Sve što je nepotrebno i nefunkcionalno, samo pretrpava prostor i privlači dodatnu negativnost.

Ako se ulazna vrata stalno lome, škripe, zaglavljuju, ovo može ukazivati na boravak negativnih ljudi u kuću ili dolazak zavidnih osoba. Takođe, uređaji koji se kvare, kako smatraju feng šui stručnjaci, mogu ukazivati na stres članova porodice.

Jedan od najdelotvornijih lekova protiv negativne energije jeste ljubav, podrška i razumevanje osoba koje žive u domu. Svi članovi porodice treba da razgovaraju, poštuju i trude se da razumeju osećanja drugih, pokazuju više nežnosti i pažnje.

Koje još tehnike za čišćenje doma od negativne energije prema feng šuiju postoje - pročitajte OVDE!

Izvor: Sensa