Sastojci za koricu:
- 1 kašičica kokosovog brašna
- 1 kašičica bademovog brašna
- 1 kašičica maslaca
- 1 kašičica javorovog sirupa
- mleko po potrebi
Sastojci za mus:
- ½ šolje grčkog jogurta
- ½ šolje svežeg sira
- ¼ kašičice ekstrata od vanile
- 2 kašike malina
- 1 kašičica kokosovog brašna
Priprema:
U manju posudu stavite sve sastojke kore, osim mleka. Pomešajte dok ne postane mrvljiva tekstura. Polako dodajte mleko sve dok se ne formira gusta smesa. U blenderu dodajte sve sastojke za mus i pomešajte dok ne postane potpuno kremast. Sipajte smesu u posudu ili čašu u kojoj su na dnu žitarice, a na vrh stavite ostatak malina.
PROČITAJTE JOŠ:
Izvor: Ordinacija