Zasladite zimske dane jednostavnom veganskom poslasticom koju možete da pripremite bez pečenja. Nakon što formirate kuglice možete da ih uvaljate u mleveno koštunjavo voće po želji.
Sastojci:
- 250 ml biljne pavlake
- 200 g crne čokolade
- 2 supene kašike ruma
- šaka suvog grožđa
- mleveni lešnik (ili koštunjavo voće po izboru)
Priprema:
Ubacite suvo grožđe i rum u činiju i ostavite da odstoji 20 minuta. Otopite čokoladu na pari i pustite da se ohladi minut ili dva. Sipajte biljnu pavlaku i rum sa suvim grožđem u otopljenu čokoladu i dobro promešajte a potom pustite da odstoji 1-2 sata u frižideru. Nakon toga, od postojeće mase formirajte kuglice i uvaljajte ih u mleveni lešnik.
Izvor: Lovesensa
Dnevni horoskop za 17. februar 2025: Vagi kontakti donose nove prilike, Lav preteruje sa emocijama
Nedeljni horoskop od 17. do 23. februara 2025: Neko će doživeti sudinski susret, nekome iznenada stiže novac
Zašto treba da se budite u 5 ujutro? Jačaju se 3 osobine važne za uspeh, ali samo ako ispunjavate jedan uslov
Dnevni horoskop za 16. februar 2025: Škorpiji će srce brže zakucati, Jarac okuplja ljude oko sebe
Kako da upoznate čoveka? Mudri citati Dostojevskog otkrivaju kada se najbolje vidi nečija duša