Sastojci:
- 200 g preprženih lešnika
- 200 g urmi
- 400 g ovsenih pahuljica
- 2 kašičice ekstrakta od vanile
- 3 kašike kakao praha
- 1 pomorandža
Priprema:
Sipati prepržene lešnike, urme, 200 g ovsenih pahuljica, ekstrakt vanile, kakao i rendanu koru od pomorandže u blender i izmiksati dok ne dobijete usitnjenu smesu. Presuti u veću činiju, dodati preostale pahuljice i promešati. Ovako dobijenu smesu presuti u teglu sa poklopcem i čuvati do 2 nedelje.
Kuvanje:
Za pripremu čokoladne kaše, trebaće vam 200 ml kokosove vode i 65 g smese. Staviti na umerenu vatru i umešati, kuvati 3 do 4 minuta i presuti u činiju za služenje. Po želji, dodati kašiku ili dve grčkog jogurta i kriške sezonskog voća.
Izvor: Organ vlasti
ODGOVORITE SAMO NA JEDNO PITANJE KADA POSTAVLJATE CILJEVE: Shvatićete da postoji više puteva do onoga što želite
3 ZNAKA HOROSKOPA PRATI LJUBAVNA SREĆA 23. NOVEMBRA: Tranzit Meseca i Merkura im donosi slobodu i nov pogled na partnera
AMAZON NOVI PARTNER TELEKOMA: Svetski, a naš!
5 ZNAKOVA DA U ŽIVOTU PRISTAJETE NA MANJE NEGO ŠTO ZASLUŽUJETE: Nezadovoljstvo će ugušiti vaše darove - izađite iz senke
VODOLIJA - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Očekuju vas uzbudljive avanture i ljubav o kojoj ste sanjali