Sastojci:
- oko 900 g krompira
- 1 paprika (zelena, crvena, žuta, narandžasta ili kombinacija - po želji)
- 200 do 300 g čeri paradajza
- 1 srednja glavica crvenog luka
- 2 do 3 čena belog luka
- so, ulje, biber
- pola kašičice začina od povrća (po želji)
- jabukovo sirće
Priprema:
Krompir operite i skuvajte. Papriku isecite na trake, a luk na polumesece. Beli luk isecite na manje kriške, a čeri paradajz prerežite na pola, ako je neka druga vrsta paradajza iseći na kocke.
Kuvani i ohlađeni krompir oljuštite i isecite na tanje kolutove. U posebnoj posudi napravite preliv: pomešajte sirće, biber, so i malo začina od povrća.
U posudu sa krompirom dodajte povrće, prelijte pripremljenim prelivom i pažljivo promešajte. Isprobajte ukus i dodajte so ili biber - po želji.
Izvor: Coolinarika
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!