Svest o zdravojishrani svakim danim sve više raste. Postepeno smo se počeli da se edukujemo o važnosti onog što unosimo u naš organizam i počinjemo da shvatamo da naše ustaljene prehrambene navike možda i nisu najbolje.
Jedna od tema o kojoj se učestalo govori jeste i preterano korišćenje soli u svakodnevnom kuvanju. Većina nas je odrasla na jako začinjenoj hrani i zapravo nam je teško da zamislimo porodičan ručak u kojem nećemo koristiti velike količine bibera i soli. Ali, ako pogledate aktuelne kulinarske trendove, videćete da se sve više naslanjaju na filozofiju alternativnog začinjavanja i izbegavanja korišćenja soli koja na više načina negativno utiče na naše zdravlje.
Nastavak teksta pročitajte OVDE!
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!