Svest o zdravojishrani svakim danim sve više raste. Postepeno smo se počeli da se edukujemo o važnosti onog što unosimo u naš organizam i počinjemo da shvatamo da naše ustaljene prehrambene navike možda i nisu najbolje.
Jedna od tema o kojoj se učestalo govori jeste i preterano korišćenje soli u svakodnevnom kuvanju. Većina nas je odrasla na jako začinjenoj hrani i zapravo nam je teško da zamislimo porodičan ručak u kojem nećemo koristiti velike količine bibera i soli. Ali, ako pogledate aktuelne kulinarske trendove, videćete da se sve više naslanjaju na filozofiju alternativnog začinjavanja i izbegavanja korišćenja soli koja na više načina negativno utiče na naše zdravlje.
Nastavak teksta pročitajte OVDE!
ODGOVORITE SAMO NA JEDNO PITANJE KADA POSTAVLJATE CILJEVE: Shvatićete da postoji više puteva do onoga što želite
3 ZNAKA HOROSKOPA PRATI LJUBAVNA SREĆA 23. NOVEMBRA: Tranzit Meseca i Merkura im donosi slobodu i nov pogled na partnera
SAZNAJTE KAKO DA KAŽETE ŠTA VAM JE NA DUŠI: Ako imate problem da izrazite svoje mišljenje ovo je rešenje
5 SAVETA KAKO DA OJAČATE NOKTE ZIMI: Koji vitamin je ključan za rast i kako da ih zaštitite u hladnim danima
JEDNU BOJU OBAVEZNO UKLJUČITE U PRAZNIČNU DEKORACIJU: Zapakujte poklone prema feng šui principu i vratiće vam se duplo!