Sastojci:
- 125 grama maskarpone sira
- 150 grama jagoda
- 4 tvrda keksa
- 1 limun
- 1 kašika kristalnog šećera
- 2 kašike šećera u prahu
- 1 kašika maslaca
Priprema:
- U loncu zagrejte očišćene jagode, kristalni beli šećer i jednu kašiku limunovog soka.
- Mešajte tri do četiri minuta dok se šećer ne rastopi, a jagode ne omekšaju.
- Zdrobite keks u fini prah i pomešajte ih s otopljenim maslacem.
- Rasporedite dobijenu smesu na dve čaše, i utisnite je na dno.
- Nežno izmešajte sir, preostali limunov sok i šećer u prahu.
- Preko keksa stavite sirnu kremu, a preko kreme sos od jagoda.
- Odmah poslužite!
Izvor: Stil
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!