Sastojci:
Bujon od povrća
1/2 šolje suvog belog vna
Maslac, maslinovo ulje
Glavica crnog luka, sitno seckan
300 g pečuraka 2-3 različite vrste (neke iseckajte krupnije, a neke sitnije)
450 g pirinča
Parmezan
Priprema:
Na maslinovom ulju i malo putera propržite sitno naseckan celer (lišće sačuvajte, treba vam za kasnije) i praziluk. Kada se luk upusti dodajte pirinač i uz mešanje propržite desetak minuta. Dodajte vino i mešajte dok ne ispari. Pirinču lagano dodavati bujon dok ne bude kuvan. Na malo maslinovog ulja možete prodinstati seckane pečurke, posoliti ih i umešati u rižoto a pred sam kraj dodajte tanko seckane jabuke, celerov list, peršun i biber. Jabuke možete iseckati na kriške i staviti ih u rernu na nekoliko minuta pa ih dodajte u rižoto.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!