Sastojci:
- 2 šolje svežeg bosiljka
- 1/2 šolje ribanog parmezana
- 1/2 šolje maslinovog ulja
- 1/3 šolje pinjola
- 2-3 cena belog luka
- So, biber
Priprema:
Naseckani bosiljak, pinjole,parmezan i seckani beli luk promešajte u avanu. Dodajte postepeno maslinovo ulje. Pesto sos, naravno, možete mešati i u blenderu ali onda on gubi malo u svojoj aromi jer tek gnječenjem u avanu bosiljak otpušta svoje predivne sokove i mirise. Umesto pinjola, možete koristiti bademe ili kombinaciju golice i badema.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!