Sastojci:
- 2 šolje svežeg bosiljka
- 1/2 šolje ribanog parmezana
- 1/2 šolje maslinovog ulja
- 1/3 šolje pinjola
- 2-3 cena belog luka
- So, biber
Priprema:
Naseckani bosiljak, pinjole,parmezan i seckani beli luk promešajte u avanu. Dodajte postepeno maslinovo ulje. Pesto sos, naravno, možete mešati i u blenderu ali onda on gubi malo u svojoj aromi jer tek gnječenjem u avanu bosiljak otpušta svoje predivne sokove i mirise. Umesto pinjola, možete koristiti bademe ili kombinaciju golice i badema.
DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART 2024: Blizancima je potreban mir, a Vodolije odlučuju o budućnosti
MOKASINE SU TREND BR. 1 OVOG PROLEĆA: Imamo 3 inspirativna predloga za suknje i pantalone
DRAGULJ ZA LJUBITELJE POPULARNE PSIHOLOGIJE: "Sreća na noćnom stočiću“ u prodaji
REGIONALNI STRUČNJACI SAVETUJU: Kako da budemo “bolji“ roditelji?
10 CITATA KOJI VAM MOGU PROMENITI ŽIVOT NABOLJE: "Ako nađete put bez prepreka, on verovatno ne vodi nikuda"