Sastojci:
- 1 šolja brašna
- 1 kašicica praška za pecivo
- pola kašicice krupne morske soli
- 1 šolja ovsenih pahuljica
- 2/3 šolje seckanih oraha
- 1 šolja narendane šargarepe
- 1/2 javorovog sirupa (sobna temperatura)
- 1/2 nerafinisanog kokosovog ulja
- kašičica narendanog đumbira
Priprema:
Ugrejte rernu na 200 stepeni. Pomešajte brašno, orahe, šargarepu, ovsene pahuljice, so, prašak za pecivo a u odvojenoj činiji pomešajte javorov sirup, đ umbir i kokosovo ulje. Sjedinite suve i tečne sastojke. Spuštajte po kašičicu mase za keksiće na pleh prekriven papirom za pečenje. Pecite 10-12 minuta dok ne postanu zlatno-braon.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!