Sastojci:
- 1 šolja brašna
- 1 kašicica praška za pecivo
- pola kašicice krupne morske soli
- 1 šolja ovsenih pahuljica
- 2/3 šolje seckanih oraha
- 1 šolja narendane šargarepe
- 1/2 javorovog sirupa (sobna temperatura)
- 1/2 nerafinisanog kokosovog ulja
- kašičica narendanog đumbira
Priprema:
Ugrejte rernu na 200 stepeni. Pomešajte brašno, orahe, šargarepu, ovsene pahuljice, so, prašak za pecivo a u odvojenoj činiji pomešajte javorov sirup, đ umbir i kokosovo ulje. Sjedinite suve i tečne sastojke. Spuštajte po kašičicu mase za keksiće na pleh prekriven papirom za pečenje. Pecite 10-12 minuta dok ne postanu zlatno-braon.
Šta vaša omiljena kafa govori o vama? Izbor otkriva da li ste pomirljivi, spontani ili proračunati
Ne nasedajte na 5 trikova narcisa: Evo kako da pokvarite plan manipulatoru koji krši sva pravila
Dnevni horoskop za 12. april 2025: Strelac sreće stare drugove, Ribama je sve jasno u vezi s partnerom
Lepa&Srećna IMUNO FEST u tržnom centru BIG FASHION – vaša doza zdravlja, energije i dobrog raspoloženja!
Kada je vreme da pustite osobu i odete? Kinesko pravilo 10 koraka skida teret sa srca