Sastojci:
- 2 kašike meda
- 1 kašika soka od ceđene pomorandže
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1,5 kg bundeve
Priprema: Ugrejte rernu na 200 C stepeni, obložite pleh pek-papirom. U šolji izmešajte med, sok i ulje. Isecite bundevu na kriške, oljuštite i očistite od semenki. Poprskajte pripremljenom mešavinom i pecite oko 40 minuta dok bundeva ne omekša. Po želji, kad servirate, pospite solju i biberom - ovo će biti zanimljiva promena za sve ljubitelje bundeve. Druga mogućnost je da ukrasite kriške pečene bundeve lomljenim lešnikom i dodatno zamirišete cimetom.
3 ZNAKA HOROSKOPA PRATI LJUBAVNA SREĆA 23. NOVEMBRA: Tranzit Meseca i Merkura im donosi slobodu i nov pogled na partnera
AMAZON NOVI PARTNER TELEKOMA: Svetski, a naš!
5 ZNAKOVA DA U ŽIVOTU PRISTAJETE NA MANJE NEGO ŠTO ZASLUŽUJETE: Nezadovoljstvo će ugušiti vaše darove - izađite iz senke
9 KORAKA DA PREBOLITE RASKID: Prestanite da ga pratite na društvenim mrežama!
DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR 2023. GODINE: Blizance očekuje novo poznanstvo, a Bikovima će biti testirano strpljenje