Sastojci:
- 500 g heljdinih (integralnih) kora
- 500 g rendane bundeve
- 2 kašike meda
- cimet po želji
- biljno ulje
Priprema:
Izrendajte bundevu i pomešajte je sa medom i cimetom. Svaku koru poprskajte uljem, ravnomerno rasporedite po njoj kašiku fila i umotajte je. Ponovite postupak sa svakom korom i stavite na pleh obložen papirom za pečenje. U zagrejanoj rerni na 180 C, pecite pitu 20 - 30 minuta.
Savet: ukoliko volite hrskaviju pitu, onda pecite još 10 - tak minuta.
Prilagođeno sa: Pan sport
Šta vaša omiljena kafa govori o vama? Izbor otkriva da li ste pomirljivi, spontani ili proračunati
Dnevni horoskop za 26. april 2025: Biku je glava u oblacima, Rak priželjkuje promene na ličnom planu
WMG fondacija podržala projekat Udruženja poslovnih žena za osnaživanje devojčica
3 japanska koncepta za sreću: To je za svakog čoveka najbitniji DIY projekat, ali nešto drugo je važnije
Sitnica u jednoj boji pretvara vas u magnet za novac: Važno je da je uvek imate kod sebe u bilo kom obliku