Sastojci:
- 500 g heljdinih (integralnih) kora
- 500 g rendane bundeve
- 2 kašike meda
- cimet po želji
- biljno ulje
Priprema:
Izrendajte bundevu i pomešajte je sa medom i cimetom. Svaku koru poprskajte uljem, ravnomerno rasporedite po njoj kašiku fila i umotajte je. Ponovite postupak sa svakom korom i stavite na pleh obložen papirom za pečenje. U zagrejanoj rerni na 180 C, pecite pitu 20 - 30 minuta.
Savet: ukoliko volite hrskaviju pitu, onda pecite još 10 - tak minuta.
Prilagođeno sa: Pan sport
Šta vaša omiljena kafa govori o vama? Izbor otkriva da li ste pomirljivi, spontani ili proračunati
Ne nasedajte na 5 trikova narcisa: Evo kako da pokvarite plan manipulatoru koji krši sva pravila
Dnevni horoskop za 18. april 2025: Ribe se bacaju na dijetu, Strelcu prijatelji pomažu da reši ljubavnu krizu
8 feng šui saveta za privlačenje sreće: Šta treba da uradite u svakoj prostoriji pre Uskrsa?
3 horoskopska znaka imaju veliki izazov do Uskrsa 2025: Glasno govore "ne" i stavljaju sebe na prvo mesto