Sastojci:
- 1/2 šolje ovsenih pahuljica
- 1/2 polje skuvane i ohlađene kinoe
- 1/4 polje čia semenki
- 1/3 šolje pečenih pistaća (iseckati)
- 1/3 šolje pečenih badema (iseckati)
- 1/2 kašičice morske soli
- 1 šolja nezaslađenog mleka od badema
Opciono: 1/2 kašičice mrvljenog crnog bibera i / ili 1 kašika rendanog starog kačkavalja
Priprema:
Sameljite pahuljice pa ih pomešajte sa ostalim sastojcima. Izručite smesu u pleh prekriven pek-papirom. Pecite 25 do 30 minuta, dok ne dobije zlatnosmeđu boju. Ohladite na rešetki, isecite desetak pločica i svaku pojedinačno zamotajte. Mogu se čuvati 4 dana na sobnoj temperaturi, do 2 nedelje u frižideru i oko 2 meseca u zamrzivaču.
Izvor: Sensa
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!