Sastojci:
- 200 g sitnih zobenih pahuljica
- 30 g mlevenih semenki lana
- 2-3 kašike agavinog sirupa
- belance
- 2 kašike kokosovog ulja
- 3-4 kašike maslaca od kikirikija
- 2 šake oljuštenog kikirikija
- kockice tamne čokolade
Priprema: Kokosovo ulje zagrejte na laganoj vatri. Ugasite vatru i dodajte maslac od kikirikija da se lagano otopi. Oljuštite šaku do dve kikirikija i narežite tamnu čokoladu na male kocke.
Zobene pahuljice promešajte s lanenim semenkama, dodajte kokosovo ulje i maslac od kikirikija, agavin sirup i belance. Dobro promešajte sve sastojke. Na kraju umešajte kikiriki i čokoladu.
Sipajte smesu na pleh obložen masnim papirom i ravnomerno je raspodelite. Pecite 10-15 minuta na 170-180 °C. Proveravajte da li se granola zarumenela. Ako jeste, malo promešajte sve sastojke drvenom varjačom i ostavite još 10-ak minuta da se peče. Pazite samo da vam ne zagori. Izvadite, ohladite i stavite u teglu.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!