Sastojci:
- 1 šolja natopljenih indijskih orašćića
- 1 ½ konzerva gustog kokosovog mleka
- 15 urmi
- 1/2 kašičice cimeta
- 1 ½ kašika sirovog kokos šećera
Priprema:
Indijske orašćiće natopite na nekoliko sati u vodi da omekšaju. Isto učinite i sa urmama. U blender stavite oprane i oceđene orašćiće, mleko i urme izmiksajte do fine i kremaste smese, dodaje cimet i kokos šećer i još jednom sve dobro izmešajte. U aparat za sladoled stavite smesu na 40 minuta. Ako nemate aparat za sladoled smesu odmah stavite u zamrzivač u jednu posudu i svakih pola sata pomešajte kako se ne bi stvorio led.
Izvor: Zdravo i slasno
3 horoskopska znaka shvataju šta je sreća 11. marta 2025: Veliko bogatstvo biće im servirano na srebrnoj tacni
Kako da se zaštitite od toksičnog manipulatora? 3 načina da ne upadnete u zamku čim vam neko kaže da grešite
3 horoskopska znaka su magnet za novac 3. marta 2025: Osećaju dodir luksuza o kojem su samo sanjali
Šta donosi pomračenje krvavog Meseca 14. marta 2025? Svi osećaju erupciju, a 2 znaka treba da odlože sve odluke
Dnevni horoskop za 13. mart 2025: Strelac sam sebe koči, Ribe više ne skrivaju svoju originalnost