Sastojci za 6 porcija:
- šolja ječma
- 2 kašike biljnog margarina
- ½ šolje badema
- 2 čena belog luka, sitno iseckana
- 1 crni luk sitno iseckan
- ½ kašičice himalajske soli
- ½ kašičice bibera
- 3 i ½ šolje vode
Priprema:
Zagrejte rernu na 190C. U velikom tiganju, rastopite 2 kašike biljnog margarina na srednjoj vatri, dodajte ječam, bademe, beli i crni luk. Dobro promešajte i dinstajte često mešajući dok luk ne omekša, a ječam ne postane zlatast. Potom prespite mešavinu u pleh za pečenje, pa dodajte so, biber i dospite vodu. Dinstajte nepoklopljeno sat do sat i dvadeset minuta, dok se sva tečnost ne upije a ječam potpuno ne omekša.
Izvor: Zdrava hrana
ODGOVORITE SAMO NA JEDNO PITANJE KADA POSTAVLJATE CILJEVE: Shvatićete da postoji više puteva do onoga što želite
3 ZNAKA HOROSKOPA PRATI LJUBAVNA SREĆA 23. NOVEMBRA: Tranzit Meseca i Merkura im donosi slobodu i nov pogled na partnera
AMAZON NOVI PARTNER TELEKOMA: Svetski, a naš!
5 ZNAKOVA DA U ŽIVOTU PRISTAJETE NA MANJE NEGO ŠTO ZASLUŽUJETE: Nezadovoljstvo će ugušiti vaše darove - izađite iz senke
FENG ŠUI MENTALNA VEŽBA ZA OBILJE ZA KOJU MALO KO ZNA: Donosi novac, uspeh u karijeri i pozitivnu energiju i sreću