Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Theta isceljenje i mršavljenje: alat koji može pomoći da izgubite višak kilograma

Theta isceljivanje – kako vam može pomoći da smršate!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ukoliko ste nezadovoljni svojim izgledom ili želite da promenite svoju telesnu težinu, Theta isceljivanje vam može pomoći u tome. Uz učenje i vežbu, svako može pronaći svoju savršenu težinu. Ovaj način je pogodan za osobe koje nemaju većih zdravstvenih problema, koje nisu lenje, ali su možda previše zauzete da bi svakodnevno vežbale.

Theta Healing tehnika ili Theta isceljivanje je model energetskog isceljivanja koji rezultira promenama na energetskom, duhovnom, emocionalnom i fizičkomnivou. Širok spektar emocionalnih problema se rešava brzo i lako. Kako se rešavaju određene emocije i stanja, tako nestaju uznemiravajuće situacije iz života, ublažavaju se ili nestaju bolna stanja, osobe se osećaju mentalno i fizički zdravije.

Povezane vesti

Theta isceljivanje – kako vam može pomoći

Ova tehnika predstavlja alat koji nam omogućava da sagledamo životne situacije iz drugačijeg ugla, otvorimo sebe za nove spoznaje izlazeći iz ustaljenog obrasca ponašanja, delovanja, rešavanja problema. Kroz razumevanje svesnog i podsvesnog uma, u mogućnosti smo delovati na verovanja i osećaje koji su smešteni u podsvesti, a koji uzrokuju blokade u ostvarivanju onoga što želimo.To činimo kroz povezivanje sa energijom stvaranja u theta moždanim talasima.

Ponekad telesna težina koju želite da imate nije ista sa težinom koju imate zbog građe tela, genetike, problema sa štitnom žlezdom, psiholoških poremećaja. Ponekad, osobe sa viškom kilograma misle kako treba da budu takve, jer su svi u njihovoj porodici gojazni ili imaju višak kilograma. Dešava se da prekomerna težina daje osećaj sigurnosti i zaštite osobi. Isto tako, kroz istoriju se prekomerna težina smatrala kao simbol bogatstva, moći i blagostanja.

Navike

U velikom broju slučajeva, uzrok prekomerne telesne težine su navike. Ukoliko želite da se oslobodite loših navika i zamenite ih odgovarajućim, Theta Healing tehnika je veoma efikasna. Ljudi su često iznenađeni koliko je teško osloboditi se neželjenog kompulzivnog ponašanja. Neki nisu svesni toga. Reći će sebi da je sve stvar volje, da kada jednom odluče da tako bude, tako će biti. Međutim, kada spoznaju da su se stare navike neprimetno vratile u njihov život, javlja se šok i mnogi odustaju u tom trenutku.

Kada se shvati i razume da se sa navikama i ostalim obrascima ponašanja radi na podsvesnom nivou, tada dolazi do mogućnosti promena. Koristeći Theta isceljivanje, pristupamo podsvesnom umu tako da na lak i jednostavan način menjamo upravo te ograničavajuće navike. Nakon toga, osobe su u stanju da formiraju novi način ponašanja koji će na prikladniji i efikasniji način zadovoljiti sve njihove potrebe.

Cilj korišćenja tehnike je da ponovo obrazuje podsvest, da se kreiraju želje i impulsi koji će doprineti stvaranju ispravnog izbora za ono što jedete. Trajna promena u telesnoj težini dolazi samo sa promenom načina života.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj