Horoskop za vikend od 12. do 15. novembra 2021. godine!

Ovan

Vrhunac Meseca u znaku Riba ovog vikenda za vas je trigon između Meseca u vašoj osmoj kući intimnosti i vaše vladajuće planete, Marsa u Škorpiji. Ispunjeni ste strašću i energijom. U nedelju, Mesec u Ovnu produbljuje vaše samopouzdanje i ambicije i priprema vas za sledeću nedelju.

Bik

Mesec u Ribama osvetljava vaš društveni život jer se fokusira na jedanaestu kuću prijateljstva i društvenih odnosa. Sekstil Meseca i Venere u Jarcu, u vašoj devetoj kući u petak popodne podstiče vas na avanturu. Moguće je da ćete želeti da izađete u novi restoran ili posetite neku umetničku izložbu. Tokom izlaska možete upoznati i zanimljivu osobu.

Blizanci

Najsnažniji astrološki uticaj za vas ovog vikenda nije Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom, iako vam pruža kreativnost. Vaš najveći uticaj je vaša vladajuća planeta, Merkur u Škorpiji, i njena opozicija Urana u Biku! Vaš um je otvoren, ali dolazi i do osećaj nemira i moguće anksioznosti. Boravite više u prirodi.

Rak

Ovog vikenda, moćni Mesec u Ribama u konjukciji je sa Neptunom - pozitivno utiče na vašu intuiciju, maštu i kreativnost. Takođe pojačava vašu urođenu želju da sa puno ljubavi brinete o voljenim osobama. Trigon između Meseca i Stelijum planeta u Škorpiji tokom narednih nekoliko dana ispunjava vas energijom i podstiče da izađete u svet, naučite nove stvari i istražujete nova mesta.

Lav

Dom, porodica, intimnost i zajednički resursi su fokus dominantnih astroloških energija za vas ovog vikenda. Mesec u Ribama u konjunkciji sa saosećajnim Neptunom osvetljava vašu osmu kuću, dok se stelijum planeta u Škorpiji u vašoj četvrtoj kući naizmenično pokušava usredsrediti na Mesec. Emocije mogu biti pojačane, ali ne paničite, možete se nositi sa tim sve dok ništa ne shvatate lično.

Devica

Ovog vikenda Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom osvetljava vašu sedmu kuću. U nedelju, Mesec u Ovnu sjajno sija u vašoj osmoj kući. Trenutno ste u turbulnetnim odnosima na privanom planu, pa obratite pažnju na lekcije koje dolaze. Na sreću, stelijum planeta u Škorpiji u vašoj trećoj kući budi duboku povezanost i zahteva zdravu komunikaciju. Izbagavajte konflikte.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.