Nedeljni horoskop od 15. do 21. novembra 2021. godine!

Ovan

Od 15. do 21. novembra Ovnovi će učiniti mnogo za svoje lično i poslovno blagostanje. Za njih će, prema prognozama, doći izuzetno dobro vreme kada će moći da ojačaju svoje zdravlje, dobiju rapsodiju novih i živih emocija i sklope važna poznanstva. Predstavnici ovog znaka će takođe dobiti darove sudbine, materijalne i duhovne. Njihove želje će se ostvariti, ali za to će morati da pronađu unutrašnju snagu.

Bik

Moć razuma i podsvesti pomoći će vam da kontrolišete svoju sudbinu. Dolazi vreme kada će Bik moći da podesi svoje živote na pravi talas. Glavna stvar je samo verovati i ne sumnjati u svoje sposobnosti. Očekuju vas uzbudljive prirode. Mnogi će uspeti da promene svoje živote. Uobičajeni život može biti stvar prošlosti. Astrolozi savetuju da obratite pažnju na stvari koje se odlažu za kasnije. Bolje je završiti ono što ste započeli držeći svoja obećanja.

Blizanci

Astrolozi savetuju Blizancima da više pažnje posvete introspekciji. Sada je vreme da saznate kako možete izbeći neuspeh. Očekuje ih susret sa zanimljivim ljudima koji će promeniti njihov pogled na svet. Fokusirajte se na poslovne zadatke jer u drugoj polovini novembra biće stvoreni povoljni uslovi za rešavanje raznih vrsta problema. Povećana produktivnost ove nedelje doneće mnogo u skorijoj budućnosti.

Rak

Zvezde i planete će pomoći u vizuelizaciji želja. Predstavnici ovog zodijačkog sazvežđa imaće priliku da započnu profitabilan projekat, da uspešno promene posao. U vama se budi snažna motivacija. Sada je najvažnije ne donositi odluke na osnovu tuđeg mišljenja. Krajem novembra, Rakovi će biti prinuđeni da reše probleme u odnosima. Ne klonite duhom u teškim trenucima.

Lav

Sada ne možete da odlažete stvari za kasnije. Planete i zvezde su u poziciji u kojoj svaki nagoveštaj lenjosti i odlaganja može izazvati probleme. Na polju porodice i doma rešavaju se neka važna pitanja. Vredi posvetiti vreme porodici, partneru, roditeljima. Astrolozi savetuju da ne odustajete od započetog, jer to može dovesti do gubitka sreće.

Devica

Ne morate nikome da pričate o svojim ambicijama, planovima, tajnama i osećanjima. Zvezde vas savetuju da izbegente toksične osobe. Može doći do nepoverenja. Postoji rizik od troškova, pa je važno mudro upravljati resursima. Napravite detaljan plan kako da rasporedite novac ove sedmice.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.