Predstojeća nedelja donosi nove izazove i mogućnosti. Položaj planeta povoljan je za mnoge znakove, a od njih samih zavisiće da li će prilike iskoristiti i na koji način.

Ovan

U ovom periodu bićete najmotivisaniji. Moći ćete da se nosite sa gotovo svime, ali teško ćete se boriti sami sa sobom. Možda ćete biti previše razdražljivi i agresivni. Probajte da se opustite, malo osamite i razmislite o svemu.

Bik

Predstojeća nedelja će zahtevati oprez, osim ako, naravno, ne želite da svi znaju vaše tajne i planove. Pokušajte da izbegavate gužve i bučna društva koja vam neće prijati. U nedelju obratite pažnju na sitnice i detalje, mogu da vam ukažu na mnogo zanimljivosti.

Blizanci

Ove nedelje osetićete ljubav, radost i svu punoću života. Ništa neće ometati vaš napredak ka postavljenom cilju. Slušajte sebe i verujte svojoj intuiciji, imaćete sreće, i moći ćete da pretvorite u stvarnost skoro sve što ste zamislili.

Rak

Položaj planeta dobar je za napredovanje u karijeri i ostvarivanje bonusa. Pokušajte da obnovite odnose sa starim prijateljima. U četvrtak bi bilo dobro da se ne mešate u tuđe sukobe, jer nećete moći da ih rešite. Dobre vesti vas očekuju u petak.

Lav

Ove nedelje ćete moći da se uhvatite u koštac sa ekonomskim problemima i napravite konstruktivne promene u svom poslu ili životu. Prva polovina nedelje je pogodna za sklapanje novih poslova, a druga za analize i razmišljanja. Nije loše da se povremeno istaknete u svojoj firmi, pohvalivši se svojim uspesima.

Devica

Sada je dobro vreme da isplanirate putovanje za vreme praznika. Kreativne Device dobiće još više inspiracije za pisanje, slikanje, stvaranje, javni govor. Ipak, mogući su sukobi stoga budite oprezni. Setite se prijatelja koje dugo niste zvali, javite im se i pokušajte da se izvinite.

Vaga

Očekuje vas poslovno putovanje i nova zanimljiva poznanstva. Sreda će biti dobar dan za učenje novih stvari i veština. U četvrtak pokušajte da obuzdate svoje emocije, možda ćete tako izbeći velike nevolje. U petak možete osetiti nalet inicijative i inspiracije, stoga pokušajte da iskoristite trenutak. Pokušajte da se oslobodite stresa tokom vikenda nekom aktivnošću koju volite.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE