Saznajte kakav dan su vam zvezde namenile!

Ovan

Nema potrebe da se suviše zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Budite realni. Muči vas kijavica.

Bik

Delujete zabrinuto i prati vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a vama upornost. Problemi sa leđima, potrebna vam je masaža.

Blizanci

Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja. Počnite da vežbate.

Rak

Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate izuzetne manire u odgovarajućoj situaciji. Dobro se osećate.

Lav

Očekuje vas emotivno zadovoljstvo koje će vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu. Problemi sa zubima.

Devica

U ljubavnom životu na vreme rasčistite sa lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što vam nudi ili predlaže bliska osoba. Moguće urinarne infekcije.

Vaga

Pratite svoja osećanja i možete ostvariti ono što vam toliko nedostaje. Važno je da srenete u susret dešavanjima. Izbegavajte da provodite previše vremena pred TV-om.

Škorpija

Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud ili karakter. Stres vam narušava imunitet. 

Strelac

Sačuvajte optimizam i poverenje u svog partnera. Neko će vas obradovati u velikom stilu i na izuzetan način, vredan poštovanja. Dobro se osećate.

Jarac

Izbegavajte provokativno ponašanje i impulsivno reagovanje u društvu bliske osobe. Pažljivije birajte društvo za omiljenu zabavu. Problemi sa nesanicom.

Vodolija

U dobrom društvu ili uz emotivnu bliskost, sve izgleda mnogo lakše i lepše. Računajte na podršku svoje porodice. Smanjite gurmanluke.

Ribe

Voljena osoba ima različite prigovore na vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju opomenu. Manite se ogledala, povedite više računa o unutrašnjoj lepoti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.