U subotu, 15. januara, položaj zvezda neće biti najpovoljniji, a negativnom uticaju moći će da se odupru samo oni koji čvrsto stoje na nogama, oni koji su staloženi i mirni, koji kontrolišu emocije i dela. U nedelju možemo da odahnemo, jer stiže nova energija koja će pokrenuti najperspektivnije ideje.

Tri znaka zodijaka imaće najviše sreće da taj trenutak iskoriste:

Ovan

Ovnovi će moći da izglade odnose sa ljudima sa kojima su nedavno imali sukob, bilo da su u pitanju partneri, članovi porodice, rođaci ili prijatelji. Čak iako niste našli za shodno da se izvinite, druga strana će bez pogovora prihvatiti vaše argumente i sve će biti harmonično kao i pre.

Rak

Rakovi će imati razvijenu maštu koja će iznedriti neke sjajne ideje. Možda neće baš sve moći da se reallizuju, ali će moći da se fomulišu kao predlog koji ima veliku šansu da dobije odobrenje od nadležne osobe i podršku od svih koji u tome treba da učestvuju.

Devica

Device su možda i najsrećnije od svih: konačno ćete moći da krenete na put o kojem ste maštali još odavno, a uvek ste iz različitih razloga odlagali. Neće više biti nikakvih prepreka. Vaše je samo da se spakujete i ponesete dobro raspoloženje. Uživajte u svemu što vas očekuje!

Izvor: Sensa