Saznajte kakav dan su vam zvezde namenile!

Ovan

Primećujete kako vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem slabosti pojačavate svoju nesigurnost. Imate problema cirkulacijom.

Bik

Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate nečijim osećanjima. Prisutni su problemi sa kožom ili kostima.

Blizanci

Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Javljaju se psihosomatski simptomi.

Rak

Pokušajte bolje da razumete nečiju emotivnu slabost ili nedostatak hrabrosti da odgovori na sve vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji. Dobro se osećate.

Lav

Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom. Prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom posebno ako predosećate dobar rasplet za oboje. Proverite krvnu sliku.

Devica

Razmislite o varijanti pomirenja sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti koje vas povezuju. Skloni ste bakterijskim infekcijama.

Vaga

Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno kada osećate nečiju privrženost. Moguća je glavobolja.

Škorpija

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku kou vam upućuje. Obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Imunitet je u padu.

Strelac

Povremeno delujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dovoljno dobar uvid u nova dešavanja. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

Jarac

Počinju da vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Situacija trenutno izgeda kao da ćete morati da prihvatite emotivnu poziciju koju vam neko nameće. Moguća je zubobolja.

Vodolija

Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama, dobrom voljom i nesebičnom pažnjom koju poklanjate. Klonite se stresnih situacija.

Ribe

Izbegavanje istine vas navodi na neki pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju nego da se previše suprotstavljate ili da pravite novu ljubomornu scenu. Moguće su alergijske reakcije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.