Ne samo da je 22. februara 2022. datum koji donosi niz brojeva u našem kalendaru koji se nikada neće ponoviti u našem životu, već je Pluton na stepenima na kojima će ostati celu godinu, a kada Pluton dodirne ljubav i lepotu Venere, čiji je retrogradni hod završio u januaru, oživljava ljubav kod tri horoskopska znaka.

Pluton ima veze sa prošlošću, a kao moderni vladar Škorpije, ova mala planeta takođe govori o misterijama, intimnosti, senzualnosti, a ponekad takođe ukazuje na prošle živote i sudbinske događaje. Ako je ikada bilo vreme za pronalaženje srodne duše, šanse da se to dogodi su velike s Venerom u konjunkciji Plutona do 15. marta. Evo za koja 3 horoskopska znaka astrolozi prognoziraju da će pronaći srodnu dušu tokom ovog tranzita:

Bik

Velika istina o vama Bikovima je da ste čisti romantičari i potpuno verujete u srodne duše. Toliko ste jaki, uporni i tvrdoglavi da sebe poznajete kao nekoga ko će preživeti i napredovati, bez obzira na sve. Budući da ste odlučili napustiti jaku potrebu da prepoznate ko je vaša srodna duša, zapravo ih privlačite upravo k sebi. Tokom konjunkcije Venere s Plutonom, posebna osoba će se pojaviti pred vama i na kraju ćete je prepoznati kao svoju srodnu dušu.

Jarac

Ne znate da li verujete u srodne duše ili ne, ali se svakako nadate da su stvarne. Previše ste praktični da biste mislili da je bilo ko u ovom životu zapravo 'namenjen vama', ali niste ni tu opciju potpuno isključili. Venera u konjunkciji s Plutonom ima tendenciju da izvuče romantičara u najpragmatičnijim znakovima, a vi biste bili vođa u toj gomili. Aspekt na nebu od vas će napraviti svetionik nade koji će prepoznati neko vrlo poseban. Ova osoba je vaša srodna duša, a i ona je jednako skeptična, ali voljna kao i vi. Oni žele ljubav, vi želite ljubav, ostalo je istorija...

Ribe

Za razliku od Jarčeva, vi definitivno verujete u pravu ljubav i srodne duše. Ne pristajete na površne partnerske odnose. Želite potpuni paket, a to znači da treba da privučete 'pravu' osobu za ljubav i romansu. U suštini, želite srodnu dušu, a tokom konjunkcije Venere s Plutonom, pronaći ćete tu osobu. Veće iznenađenje je što je ta osoba već u vašem životu. Toliko ste zaokupljeni onim što se događa sa druge strane 'ograde' da trenutno ne možete videti koliko je sjajan vaš ljubavni život. Vi već živite ljubav.

Izvor: Sensa