Prolećna ravnodnevica 20. marta je dan kada se izjednačava trajanje noći i dana, Sunce u istom trenutku napusta znak Riba i prelazi u Ovna. Ovo je period kada se misli čiste, eliminišite negativnost iz svog života. Vreme je da se prema drugima odnosite sa puno ljubavi - možete se iznenaditi promenama.

Ovo je dan kada se postavljaju namere, planira se put ka prosperitetu - možete isplanirati aktivnosti do kraja godine. Budite iskreni i svemu pristupajte otvorenog srca - uvek imate šansu da napravite pozitivnu transformaciju.

Astrolozi ističu da ova 4 horoskopska znaka čekaju sudbonosne promene i ostvarenje želja 20. marta na dan prolećne ravnodnevice:

Ovan

Ovo je povoljno vreme, zvezde su na vašoj strani. U svakoj oblasti života možete napraviti planove, rizici će biti smanjeni. Setite se starog projekta koji vas je činio radosnim, a niste ga završili. Vreme je da se sada aktivirate i napravite korak ka ostvarenju svog sna.

Blizanci

Imate odlične šanse da pokažete liderske i organizacione kvalitete. U bliskoj budućnosti imaćete puno više šansi da se opustite. Sada je pravo vreme da odbacite sumnje i verujete da je sve moguće. Pronađite alat za postizanje svog cilja, sve ide svojim tokom.

Vaga

Obratite pažnju na društveni krug. Sredite svoje kontakte, a ljubavnu vezu možete podići na viši nivo. Odlučite šta vam je važnije u ovom periodu - posao ili ljubav, pa onda delujte. Oni koji uspeju da pronađu ravnotežu imaće najviše sreće. Postoji šansa da je srodna duša blizu vas. Možda je već u vašem okruženju, samo ne primećujete znakove.

Strelac

Sunce ulazi u Ovna, jačaju se liderske sposobnosti i imate priliku da ostvarite ciljeve. Naredni period će za vas postati značajan emotivno i materijalno - ne propustite svoju srećnu priliku!

Izvor: Sensa