Osamnaestog marta Mesec dostiže svoj maksimum u punoj fazi a ova moćna astrološka pojava podstaći će nas da više pažnje posvetimo sebi, svom telu, da se vratimo svojim korenima. Na tom putu osetićemo potrebu da se oslobodimo svega što je negativno, opterećujuće, loše... Pritom ne mislimo samo na ono što je primarno, kao što je sređivanje misli, strahova, briga, loših navika, tj. na mentalni detoks, već i na sređivanje životnog prostora. Na taj način izbacićemo negativnu energiju i obezbediti mesto za onu dobru i produktivnu.

Za Jarca i Raka najbolje bi bilo da iskoriste trenutak i ako mogu na kratko otputuju kako bi povratili izgubljenu energiju. Device i Škorpije treba da analiziraju svoje emocije i da shvate šta je ono što zaista žele. Strelci i Blizanci posvetiće se svojim uobičajenim rutinama- poslu, sređivanju i to će ih vratiti u balans, dok Ovan i Vaga treba više da se posvete fizičkoj aktivnost. Vodolija i Lav najveći napredak i uspeh mogu ostvariti u sferi brojeva, tj. putem novca, ulaganja i transakcija gde imaju velike šanse da ostvare velike prihode. Oni koji su u potrazi za ljubavlju svog života samo treba da otvore svoje srce i da budu spremni.

Mlad mesec počinje 1. aprila i beć u znaku Ovna. Mlad Mesec označava novu, snažnu energiju, tako da ćemo i od 1. aprila dobiti dodatnu dozu motivacije i hrabrosti da menjamo staro ili da započnemo novo. Neće biti prostora za sumnje i nesigurnosti jer su samo stalne promene način da rastemo i da se razvijamo. Pustite da vas vodi srce, svi snovi su ostvarivi! Jarac, Vaga i Ovan biće posebno potivisani. Bik i Devica treba da znaju da je nekada potrebno izaći iz zone udobnosti, zakoračiti u nepoznato jer sreća prati one koji su neustrašivi i koji ne oklevaju. Povoljne prilike čekaju Raka i Ribe, Lav će biti posebno kreativan što će izroditi mnoge ideje, dok će Strelac biti osvajač srca.

Izvor: Sensa