Tokom većeg dela aprila traje vladavina Ovna, tek krajem, od 19. Sunce prelazi u Bika i donosi potrebu za obiljem i luksuzom. Energija Ovna je vatrena, čeka nas nešto inovativno, veliko, osećamo moć, možemo čak biti skloni i narcizmu. Kada zatvorimo mesec april sa Bikom, moguće je da ćemo se malo spustiti na zemlju i pronaći mir.

Već 5. aprila ratni Mars i mračni Saturn kreiraju konjukciju u Vodoliji, pa u životu možemo očekivati veliki preokret. Jedan od najbitnijih aspekta za ljubav jeste što 6. aprila Venera prelazi u Ribe - ona je u ovom znaku uzvuišena, pa je povoljno vreme za ljubav i novu prolećnu romansu.

Ako sanjate velike snove, pravo vreme za njihovo aktiviranje jeste 12. aprila kada Jupiter i Neptun prave konjunkciju u Ribama - od nas će zahrtevati da se razvijamo, maštamo, rastemo i posvetimo se planovima koji su nekad asamo bili puste želje.

Saznajte koja 3 horoskopska znaka s emogu ludo zaljubiti u aprilu 2022. gpodine:

Ovan

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka moguća je prekretnica u životu - vreme je da se otvorite za promene. Ne plašite se ozbiljne veze, jer ćete u aprilu upoznati osobu sa kojom želite da postanete bliski na dubljem nivou. Moguće je da će vas pravi uragan osećanja malo uplašiti. Ipak, oni koji sanjaju o slobodi i žele još malo da razmisle da li su spremni za vezu, treba da obaveste srodnu dušu o svojim namerama: kada u igru ljubavi uđete otvorenog srca, sve postaje lakše.

Strelac

Da bi pronašao mir i potpuno se osećao srećnim, Strelcu je potrebno malo - postavite prioritete i počnite da se krećete ka svojim ciljevima. Da biste kreirali ljubavni život ovakav kakav volite, bilo da ste u vezi ili ne, samo treba da počnete da razgovarate. Komunikacija je vaše sredstvo da ostvarite svaki romantičan san. Jasno prenesite svoje želje drugima, jer niko ne može pogoditi šta vam je na umu.

Devica

Astrolozi ističu da Devic eu aprilu očekuje puno prijatnih trenutaka. Srce će vam kucati brže nego obično i ne treba da se plašite iznenadnih naglih osećanja. Device koje su u vezi moći će da unesu svetle momente u svakodnevni život, a slobodne očekuje sudbonosno poznanstvo. Pogledajte oko sebe, možda vam je prava osoba već pred očima.

Izvor: Sensa