Kraju retrogradnog Merkura se svi raduju, znamo da će se sada mnogi planovi, informacije, ugovori, poslovni zadaci, komunikacija - sve se sada postepeno može rešavati i biće jansije, ali šta se dešava na polju ljubavi? To nam otkriva astrolog DušanVeličković.

"Merkur se vraća u znak Blizanaca i donosi divne plodove svojih pomeranja, ispravlja greške i informacije koje sad čujemo i dobijemo su mnogo realnije i istinitije." - objasnio je Dušan Veličković za emisiju 150 minuta.

Dodaje - "Venera je jako dobra u znaku Bika, ona je išla preko Urana, što znači da je donela nešto novo, nešto neobično, neku dinamiku koja je šokirala. Sutra pravi kvadrat sa Saturnom iz Vodolije, što će da je vrati u prošlost, sretne neku bivšu ljubav. "

Pogledajte u galeriji ispod kojih 5 horoskopskih znakova očekuje nova ljubav u narednih 7 dana, prema rečima astrologa Dušana Veličkovića:

Sensa / Canva OVI ZNAKOVI ĆE PRONAĆI NOVU LJUBAV

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa