Merkur 13. juna vraća se u znak Blizanaca! U ovom znaku oseća se prava stvaralačka moć planete komunikacije. Saznajte šta vam horoskop predviđa i šta možete da očekujete:

Do nedavno, Merkur je bio u retrogradnoj fazi, a sada je napokon u pravom smeru, a dodatnu prednost donosi prelazak iz Bika u Blizance. Ponovo počinje veoma povoljno vreme u kome nas sve očekuju zanimljive i važne promene u životu. Vreme je da privučete prave događaje u svoj život koji ga mogu obogatiti.

Snažan Merkur u Blizancima najviše će prijati onima koji vole avanturu i ne žele da sede u mestu. Ako idete na put, obavezno idite sa punim poverenjem da ćete imati sreće. Verujte svojim osećanjima kada birate mesto gde želite da se opustite. Nemojte se plašiti da menjate okruženje, posećujete nova mesta, vozite se negde daleko autom i tako dalje. Ceo svet je otvoren za istraživanje, pa obavezno pogledajte one njegove delove koje još niste imali prilike da vidite.

Takođe, ovo je izuzetno dobar period za društveni život. Imate odlilan odnos sa ljudima oko sebe, znate kako da ih posavetujete, umirite, podržite i pomognete. Sve što je vezano za komunikaciju donosi vam uspeh i napredak, kako na poslu, tako i u međuljudskim odnosima. Zbog toga će posebnu prednost imati oni koji se bave trgovinom i znaće kako da ubede i pridobiju kupca.

Romantična komunikacija će takođe imati koristi. Svako ko je u potrazi za srodnom dušom moći će značajno da napreduje u ovom pravcu. Takođe, oni koji su imali konflikte sa voljenom osobom, sada ih mogu rešiti zahvaljujući dobroj komunikaciji. Rešavanje ovih problema od 13. juna i u narednih nekoliko nedelja biće mnogo lakše.

Merkur će vam omogućiti da pronađemte novu motivaciju. Najverovatnije, već 13. juna mnogi će se sa novom snagom zaljubiti u svoj posao ili će se, naprotiv, konačno uveriti da im trenutno radno mesto nikako ne odgovara. Ovo će biti sudbonosni dan koji će pomoći da započnete novi put ka sreći.

Ova magična planeta zaista će vas razveseliti. Oni koji su bili depresivni moći će da postanu pozitivniji. Merkur u Blizancima odbacuje strahove i nesigurnost, a otvoren je za lepe trenutke, sreću i napredak. Iskoristite to!

Izvor: Sensa