Iako je svako sposoban da zaradi, ako je motivisan, samo što nekim to mnogo lakše ide od ruke, a nekima pak teško, ili je skoro nemoguće. S novcem treba umeti, a to najbolje znaju 3 horoskopska znaka koje su astrolozi izdvojili kao magnete za novac. Evo koji su to znakovi:

1. Lav

Lav je "kralj" zodijaka i kao takav ne može da bude siromašan, zar ne? Njihova ambicija i neumorna želja za pokazivanjem su tolike da ih to osećanje tera da svakodnevno uvećavaju svoje bogatstvo. Vole da rade sami, fokusirano idu ka svom cilju. Još jedna stvar koja ih podstiče da zarađuju jeste porodica. Imaju veliku želju da što više novca donesu kući, jer su oni stub, glava i hranitelj porodice.

2. Devica

Predstavnici ovog znaka takođe imaju senzibilitet za luksuzan način života. Oni su perfekcionisti, marljivo rade, nisu veliki rasipnici i umeju da ugode sebi. Imaju želju da napreduju, pa se stalno penju na lestvici uspeha i to ne laganim koracima, već preskačući po nekoliko stepenika dok ne stignu do željenog bogatstva. I ništa im na tom putu nije teško jer imaju jasan cilj!

3. Ovan

Od detinjstva Ovan ne može da sedi na jednom mestu. Godinama kasnije, to se manifestuje iu karijeri: oni ne vole stabilnost, tj. sigurnost, imaju potrebu stalno da probaju nove stvari, da se razvijaju, žele stalno da napreduju. Stalno teže nečim višim! Njihova bezgranična ambicija predstavlja glavni motor napretka. Takođe, Ovan se dobro oseća kada je glavni i izdaje naređenja. Iako je sposoban da zaradi veliki novac, Ovan često ne ume da ga zadrži.

Izvor: Sensa